Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان مذهبی و دینی با اشاره به برگزاری پیاده روی اربعین تصریح کردند: مراسم اربعین بزرگ‌ترین همایش سیاسی، اسلامی جهان اسلام است که موجب وحدت بین ادیان مختلف شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از   قم فردا، " حب الحسین یجمعنا " امروز مهترین عبارت و یا به عبارت امروزی تر هشتکی است که این روزها بر سرزبان ها افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عبارتی که نشانگر عشق و ارادت به ائمه اهل بیت(ع) و به خصوص سالار شهیدان است که در راه آزادگی و بندگی به خداوند متعال جان خود و 72 تن از یارانش را تقدیم کرد.

امام حسین(ع) بعد از گذشت 14 قرن امروز محور وحدت و همدلی شده چرا که سیاه و سفید، پیر و جوان ، بزرگ و کوچک از ملیت ها و کشورهای مختلف زیر بیرق و پرچم ایشان با پای پیاده به سمت کربلای معلی در حال حرکت هستند.

امروز عشق به حسین به صورت کاملا مردمی و خودجوش نمایان شده و انتظار می رود در روز اربعین بیش از 25 میلیون نفر از جای جای جهان خود را به بین الحرمین برسانند ، تجمعی که نظیر آن در هیچ جای دنیا  سابقه نداشته و قطعا نخواهد داشت.

چند تن از کارشناسان مذهبی و دینی در گفتگو با خبرنگار ما به بیان ابعاد مختلف این پیاده روی میلیونی پرداختند.

استاد دانشگاه باقرالعلوم: مردمی بودن پیاده روی اربعین نقطه قوت آن است

حجت الاسلام محسن الویری با بیان این که پیاده روی اربعین امروز بیش از گذشته مردم دو کشور ایران و عراق را به هم نزدیک تر کرده است، اظهار داشت: پیاده روی اربعین موجب شده است که مردم دو کشور ایران و عراق بیش از گذشته به هم نزدیک شوند و باید این نزدیکی در راستای تحقق منافع ملی دو کشور در منطقه پیش برود.

وی مردمی بودن پیاده روی اربعین را مهترین نقطه قوت آن دانست و گفت: این مراسم مردمی است و باید تا ابد مردمی بماند و نباید اجازه داد کوچکترین انحرافی در ان صورت بگیرد.

الویری به آثاری که این مراسم در بین مردم می گذارد اشاره کرد و بیان داشت: انسجام بخشی، معرفت افزایی و افزایش دین داری و معنویت مردم از جمله آثاری است که حضور در این مراسم به همراه دارد.

وی بر ضرورت پوشش گسترده و صحیح پیاده روی اربعین تاکید کرد و ابراز داشت: برای نشان دادن عمق حضور و ارادت مردم به ساحت مقدس امام حسین(ع) ضرورت ایجاد خبرگزاری اربعین ضروری است که باید مورد تاکید قرار بگیرد.

معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: شعار حب الحسین یجمعنا محور وحدت است

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد نیز در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به در جریان بودن پیاده روی اربعین اظهار داشت: مردم عراق در این ایام واقعا پذیرایی خوبی از زائران می کنند که نیاز است این فرهنگ در کشور ما نیز فراگیر شود.

وی ادامه داد: در سال های گذشته در مسیر پیاده روی اربعین موضوع پاسخ دادن به احکام و اقامه فریضه نماز جماعت چندان مورد توجه قرار نمی گرفت اما با حضور مبلغانی از جمهوری اسلامی ایران در مسیر پیاده روی این موضوعات تاکید فراوانی صورت گرفته و بحمدالله فراگیر شد.

معاون فرهنگی دفتر تاکید کرد: دفتر تبلیغات حوزه‌های علمیه دراعزام مبلغین اربعین به نسل جوان نیز پرداخته به طوری که مبلغانی برای کودکان و نوجوانان به مراسم اربعین حسینی اعزام می‌شوند.


روستا آزاد با بیان این که حب الحسین یجمعنا امروز محور وحدت و همدلی شده است، تاکید کرد: این راهپیمایی میلیونی بر محور حب امام شکل گرفته است و در واقع این علاقه شدید مردم به امام شهیدان است که همه را گرد هم جمع کرده است.

وی به تاثیرات حضور در این پیاده روی در بین مردم اشاره کرد و گفت: حضور در این پیاده‌روی موجب تغییر نگرش و بینش افراد می شود و علاوه بر این بار معنوی بسیار زیادی نیز دارد.


روستا آزاد خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در قم را نیز مورد توجه قرار داد و بیان داشت: با تشکیل قرارگاه اربعین در قم  سال گذشته ۱۴۰ هزار نفر در این قرارگاه پذیرایی شدند و امسال نیز پیش بینی می شود این قرارگاه پذیرای  ۳۰۰ هزار نفر باشد


تحلیل گر مسائل خاورمیانه: مراسم اربعین بزرگ‌ترین همایش سیاسی، اسلامی جهان اسلام است

احمد احمدی نیز با بیان این که دو ملت ایران و عراق نقش تعیین کننده ای در رقم خوردن بزرگترین تجمه مذهبی جهان را دارند، اظهار داشت: دو ملت ایران و عراق کسانی هستند که اربعین را به جهانیان معرفی می کنند و در واقع باید به نحوی عمل کنند که به خوبی این رسالت خودشان را انجام دهند.

وی ادامه داد: باید در این معرفی به این نکته اساسی و کلیدی هم توجه داشته باشیم که حرکت اربعین فرامذهبی است و امام حسین(ع) متعلق به تمام انسان ها و جهان بشریت است.

احمدی تصریح کرد: اربعین میعادگاه  هم‌بستگی دوستداران حسینی از جای جای جهان است و به عبارت بهتر بزرگ‌ترین همایش سیاسی، اسلامی جهان اسلام است به طوری که هیچ جریان و گروهی در جهان نمی‌تواند مشابه آن را برگزار کند.

وی ادامه داد: بر اساس آموزه های دینی و روایات مختلف مراسم اربعین حلقه‌ای وصلی است که انقلاب حسینی را به انقلاب  حضرت مهدی (عج) را متصل می‌سازد و در این گذار ملت های دو کشور ایران و عراق باید به وظایف خودشان عمل کنند.

تحلیل گر مسائل سیاسی تصریح کرد: بر اساس روایت های معتبری که وجود دارد مهدی موعود(عج) در سرزمین عراق و کوفه ظهور خواهد کرد و به همین علت باید کشور عراق را برای این میزبانی آماده کنیم که یکی از مهمترین آن ها کادرسازی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۳ با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد.

ابوالفضل نجارزاده در این همایش ضمن ارزیابی مثبت عملکرد بانک ملی در سال ۱۴۰۲، مهم‌ترین سیاست‌ها و اولویت‌های جدید پیش‌روی بانک در سال جدید را تبیین کرد و گفت: از مهمترین رویکردها و سیاست‌های بانک ملی در سال جدید بازگشت به جایگاه گذشته و تثبیت آن، حفظ موقعیت کنونی بانک، ورود به طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت و حضور در بازارسرمایه است.

وی با تأکید براینکه با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک، توانستیم در سال ۱۴۰۲ سهم خوبی از بازار کسب کنیم، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به‌عمل آمده، امسال می‌توانیم با اقدامات و فعالیت‌های مؤثر و مهم، سهم بیشتری از بازار بدست آوریم.

نجار زاده با اشاره به شعار "جهش تولید، با مشارکت مردم" تأکید کرد: با طراحی و تولید محصولات مناسب، استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، برنامه‌ریزی منسجم و دقیق و حضور فعال در تمامی عرصه‌ها تلاش می‌کنیم در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ نقشی مؤثر داشته باشد.

به گفته مدیر عامل بانک ملی ایران افزایش سرمایه ۲۵ همتی، کسب سهم از بازار، رشد منابع، فروش ۳۶ همتی دارایی‌های بانک، انتقال مؤسسه نور، توسعه زیرساخت‌های فناوری، ارائه طرح مهربانی ملی، ارائه ارز اربعین و ارائه خدمات بانک کارگشایی را بخشی از مهمترین اقدامات بانک در سال گذشته برشمرد و اظهار امیدواری کرد که امسال نیز با اجرای اقدامات مناسب دستاوردها و تحولات خوبی رقم زده شود. 

نجار زاده با بیان اینکه بانک ملی بعد از سال‌ها توانست با برنامه‌ریزی‌های منسجم در ابتدای سال سهم بازار را حفظ کند، افزود: ما در ۱۷ استان کشور بانک نخست هستیم و با این رویکرد اگر تمام استان‌ها با کارِ گروهی، هم‌افزایی و تلاش مضاعف از سایر بانک‌ها پیشی بگیرند بانک را در رفع ناترازی کمک خواهند کرد.

وی به قیمت تمام شده پول و نرخ مؤثر تسهیلات در سال جاری اشاره کرد و یادآورد شد: امسال باید برای ارائه تسهیلات خرد به آحاد جامعه محصولات ویژه‌ای را طراحی و تولید کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران بزرگترین ویژگی این بانک را وجود شعب و نیروهای توانمند و خلاق دانست و ادامه داد: نقشه راه تمام واحدهای بانک در سال جاری مشخص است و همه باید با کارِ گروهی و هم‌افزایی به سمت دستیابی به آن اهداف حرکت کنیم.

نجارزاده با تأکید بر این که ارتباط مستقیم با بنگاه‌های بزرگ باید تسهیل شود، گفت: برای ارتباط و ارائه خدمات مالی به بنگاه‌های بزرگ، باید به سرعت تصمیم‌گیری شود. 

وی همچنین سهم نیروی انسانی باتجربه و متخصص را در موفقیت بانک مؤثر دانست و افزود: مسائل معیشتی کارکنان نیز مورد توجه مدیران ارشد بانک قرار دارد و تا حد امکان با توجه به ظرفیت‌های قانونی به آن رسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به ادغام مؤسسه نور به‌عنوان یک اقدام بزرگ و بی‌نظیر در بانک ملی،گفت: با این اقدام جایگاه بانک در شبکه بانکی به‌عنوان بانکی پیش‌رو اثبات شد.

نجارزاده با تأکید بر اینکه لازمه انتصابات شایستگی کارکنان است، ادامه داد: آموزش کارکنان در بانک ملی اقدامی لازم و ضروری در راستای توسعه و کسب بازارهای جدید است.

وی با تشکر از همکاران برگزار کننده این همایش گفت: در این دو روز فرصتی شد تا ضمن مرور فعالیت‌ها و اقدامات بانک، نقاط ضعف و قوت بانک را بیشتر و بهتر بشناسیم تا با تکیه بر تحلیل‌های موجود بر اصلاح امور اقدام کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه این همایش ضمن تبیین اهداف و راهبردهای بانک، در مورد موضوعات و سؤالات مطرح شده از سوی مدیران با آن‌ها تبادل نظر و گفت‌وگو کرد و در تبیین برنامه‌های پیشِ‌روی بانک در سال ۱۴۰۳ گفت: انتصابات در بانک براساس شایسته‌سالاری و شفافیت در امور انجام می‌شود.

گفتنی‌ست؛ توسعه شرکت تابام، افزایش رفاه همکاران، افزایش محصولات حوزه بانکداری جامع، راه‌اندازی سامانه جامع تسهیلات، توسعه زیرساخت‌های فناوری، نظارت جدی‌تر بر مصارف و رشد وصول مطالبات از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل بانک ملی ایران در این همایش بود.

همچنین در این همایش مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد بانک با حضور در کارگروه تخصصی ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴ به تشریح، بیان مسائل، طرح دیدگاه ها، بررسی موضوعات مربوطه و ارائه نظرات خود پیرامون امور بانکی و صف و ستاد پرداختند و در ادامه در این کارگروه ضمن پاسخگویی به سؤالات حاضران، مهمترین سیاست‌ها و برنامه‌های کاری پیش‌روی بانک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه‌های بانک مطرح شد.

در این کارگروه بر حضور بیشتر در بازار سرمایه، کاهش مطالبات، مدیریت و جذب منابع، افزایش سهم بازار، ارائه ابزارهای تعهدی، بهبود تراز نقدینگی، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، توسعه زیرساخت‌های فناوری، شایسته سالاری، ساماندهی داده‌ها، رفع ناترازی، کمک به معیشت همکاران، اصلاح کسری کادر شعب، تقویت جانشین‌پروری، تقویت بازاریابی و لزوم داشتن محصولات برتر تأکید شد.

در ادامه این همایش نیز گزارشی از شاخص‌های عملکردی بانک در سرفصل‌ها و بخش‌های مختلف سال ۱۴۰۲ توسط مسئولان اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک ارائه و به سؤالات حاضران پاسخ داده شد. همچینین رؤسای ادارات امور استان‌ها و شعب مستقل دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود درباره موضوعات و امور بانکی را بیان کردند.

این همایش در روز دوم با معرفی و تقدير از رؤسای واحدهای برتر بانک که عملکرد مناسبی در سال گذشته داشتند به پايان رسيد.

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • برگزاری همایش بزرگ ورزش پهلوانی در نصف جهان
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان اردل + فیلم
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد