Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادم حسینی با اشاره به اهمیت تقویت اخوت و برادری بین مردم ایران و عراق، گفت: به حمد الله امسال با مشارکت گسترده مسلمانان شعار حب الحسین یجمعنا به معنای واقعی رخ داد.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ کوله بارش را باز می کند، خسته اما راضی به نظر می رسد، او 10 روز را به عنوان خادم امام حسین(ع) در موکبی در شهر نجف مشغول به خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با وی هم کلام می شوم و او در همان صحبت های اولیه  چند بار بیان می کند، نرسیده دلتنگ کربلا هستم و برای بیان خاطرات و دغدغه هایش مشتاقانه شروع به صحبت می کند.

 

زهرا نظری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: به یاری خداوند متعال چند بار توفیق حضور در مراسم پیاده روی اربعین حسینی را داشته ام.

 

وی با بیان اینکه وقتی به عنوان زائر راهی سفر اربعین می شدیم گاهی در موکب های و بیشتر در منازل مردم مسلمان عراق مهمان می شدیم، افزود: یک بار مهمان یکی از مردم عراق در شهر کربلا شدیم.

 

نظری افزود: منزل این عراقی مسلمان در عین سادگی محض بود، اما به کثرت پتو و لوازم پذیرایی از زائران فراهم شده بود.

 

وی ادامه داد: همسر و دو فرزند دختر این مسلمان عراقی به صورت شبانه روزی در حال پخت و پز بودند و  صاحب خانه زائران را به خانه دعوت می کرد و با عشق از زائران پذیرایی می کردند.

 

نظری بیان کرد: مادر خانه روزانه به خرید می رفت و به همراه دو دختر خود با تهیه مواد غذایی تازه برای زائران آشپزی می کردند.

 

خوشرویی در خدمت رسانی به زائران از خصوصیات ویژه مردم عراق در میزبانی از زائران اربعین حسینی است

 

وی بیان کرد: خوشرویی و تلاش برای خدمت بیشتر به زائران از خصوصیات بارز مردم عراق در  میزبانی و پذیرایی از زائران اربعین حسینی است.

 

نظری در خصوص چگونگی خادم شدن خود می گوید:  از قبل با موسسه صراط در خرم آباد آشنایی داشتم و از طریق دوستان با مشارکت این موسسه در اعزام خادمان اربعین حسینی آشنا شدم.

 

نظری ادامه داد: پس از طی دوره های آموزشی کوتاه مدت توسط  موسسه، شامل برخورد مناسب با زائران، ماساژ درمانی، دوره های اخلاق، عراق شناسی به عنوان خادم راهی سفر اربعین حسینی شدم.

 

وی با بیان اینکه به عنوان خادم در شهر کربلا و مدرسه خزرجیه مستقر شدم، ادامه داد: این مدرسه محل برپایی موکب جواد الائمه  مسجد جواد الائمه خرم آباد بود و من به همراه چهار تن از بانوان خادم در این موکب مستقر و مشغول خدمت رسانی به زائران شدیم.

 

 

نظری با اشاره به اینکه یک نفر از بانوان دانش آموخته مدارس علمیه بود، افزود: قسمت پاسخ گویی به شبهات با همکاری این خادم در موکب راه اندازی شد.

 

وی اذعان داشت: بخشی دیگر از فعالیت بانوان خادم راه اندازی مهد کودک و پذیرایی از کودکان زائران بود که مادران بتوانند استراحت مناسب داشته باشند.

 

این خادم زائران حسینی عنوان کرد: آماده سازی موکب، پذیرایی، پخت دمنوش و چای گرم و ماساژ درمانی از دیگر خدمات خواهران خادم برای بانوان زائر بود.

 

نظری افزود: اقامه نماز جماعت، راه اندازی هیئت عزاداری بانوان موکب، برپایی زیارت عاشورا از دیگر فعالیت های بخش خواهران موکب بود.

 

برپایی آیین گل مالی( مراسم ویژه عزاداری مردم لرستان در عزاداری امام حسین(ع)، برای بانوان زائر

 

وی ادامه داد: همچنین در روز اربعین آیین گل مالی ویژه بانوان زائر برگزار شد و کار پشت نویسیی  چادر با گل و گل مالی کردن سر و شانه علاوه بر زائران لرستانی مورد استقبال زائران دیگر مناطق کشور و حتی زائران خارجی مستقر در موکب قرار گرفت.

 

نظری اذعان داشت: به لطف خداوند در سایه آموزش های مناسب ارائه شده به خادمان و خوشرویی خادمان در پذیرایی از زائران، ارتباط خوبی بین زائران و خادمان برقرار بود و بسیاری از زائران موقع رفتن از موکب با خادمان عکس یادگاری گرفته و ابراز دلتنگی می کردند.

 

وی با بیان خاطره ای از خدمت رسانی به زائران، افزود: در بین زائران با گروهی از زائران از کشور آذربایجان مواجه شدیم که متاسفانه در بدو ورود به کشور عراق از گروه از هم جدا شده و بود و برخی از زائران وسایل خود را هم گم کرده بودند.

 

نظری بیان کرد: با مدیریت خوب مدیر موکب و مشارکت مسئول کاروان، اقدامات لازم برای جمع آوری زائران  در موکب انجام شده و نمایندگان موکب در عمود های مسیر پیاده روی مستقر می شدند تا زائران گم شده را حول محور موکب حضرت جواد الائه جمع کنند.

 

وی با بیان اینکه از عمده مشکلات ما در برخورد با زائرانی که سردرگم و نگران بودند، تسلط نداشتن به زبان آذری بود، افزود: بسیار دوست داشتیم با آنان صحبت کرده و بتوانیم به این زائران اطمینان بدهیم که تا رفع مشکل آنان در کنارشان خواهیم ماند.

 

وی ادامه داد: به لطف خداوند چند زائران از هموطنان ترک زبان در موکب مستقر شدند و ما با مشارکت این هموطنان توانستیم با زائران  آذربایجانی ارتباط کلامی برقرار و به آنان اطمینان خاطر دهیم که برای رفع مشکل و دغدغه آنان در کنارشان هستیم.

 

نظری ادامه داد: به حمد الله و در سایه دوندگی و تلاش اعضای موکب همه افراد این کاروان آذری شناسایی و گردهم جمع شدند و در حد توان در راستای رفع مشکلات و دغدغه های این زائران اقدام شد.

 

 

وی با بیان اینکه امسال به ارزیاب در شهر نجف و در یکی از موکب های استان مستقر شدم، افزود: امسال انتخاب خادم برای مواکب، توسط مسئولان موکب ها انجام می شد و بسیاری از خادمان سال های قبل به رغم علاقه برای خادمی زائران حسینی از این نعمت محروم شدند.

 

وی خادمی زائران را توفیقی بزرگ دانست و افزود: خادمان باید افرادی صبور و آشنا به اهداف و جایگاه خادمی باشند.

 

مشارکت موکب های اربعین ایرانی و عراقی بستر تقویت وحدت و برادری است

 

وی همچنین با اشاره به خدمات مختلف موکب های ایرانی در کشور عراق، افزود: موکب های ایرانی با توجه به خیل انبوه زائران اربعین حسسینی، با حمایت مردم و برای یاری رساندن به برادران عراقی در میزبانی از زائران اربعین حسینی دایر می شوند.

 

نظری با اشاره به توطئه های دشمنان در آستانه اربعین حسینی، بیان کرد: محور این توطئه کمرنگ کردن حضور مسلمانان در اربعین حسینی و ایجاد اختلاف بین مردم عراق بود که به همت اعیادی استکبار مهندسی شده بود.

 

این خادم زائران حسینی افزود: به حمد الله در سایه بصیرت و هوشیاری مردم مسلمان عراق این توطئه مستکبران بی اثر شد و امت مسلمان با شرکت گسترده در پیاده روی اربعین حسینی بصیرت و دشمن شناسی خود و قدرت وحدت مسلمانان نمایش دادند.

 

نظری ادامه داد: امسال به حمد الله شعار حب الحسین یجمعنا به معنای واقی در اربعین حسینی رخ داد و مسلمانان همه کشورهای  با شور و شوقی وصف ناشدنی در این همایش بزرگ شرکت کردند.

 

وی با تاکید بر ضرورت تقویت وحدت و همدلی بین مردم ایران و عراق در راستای مقابله با توطئه های دشمنان، افزود: به نظر می رسد تقویت همکاری و مشارکت موکب های ایرانی و عراقی در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد.

 

نظری همچنین با برشمردن برخی مشکلات موکب های ایرانی، افزود: توسعه زیرساخت ها برای موکب های خدمت رسان از اموری است که باید مورد توجه خیران و مسئولان قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه مردم عراق برخورد مناسبی با زائران دارند، افزود: برخی مردم مسلمان عراقی همه زندگی خود را صرف پذیرایی از زائران می کنند.

 

نظری با اشاره به اینکه مردم مسلمان عراق زائران را محترم می دانند و با جان دل برای خدمت به زائران تلاش می کنند، افزود: مشارکت موکب های ایرانی و عراقی موجب می شود اختلاف نظرها در پذیرایی از زائران اربعین حسینی از بین رفته و اخوت و برادری بین مردم ایران و عراق محکم تر شود.

 

امسال برای پیاده روی اربعین حسینی شعار محوری «الحسین یجمعنا» انتخاب شده بود، تا بار دیگر به همه بدخواهان مکتب عاشورا ثابت شود که آتش این عشق و جاذبه الهی هیچ‌گاه و به هیچ روشی خاموش شدنی نیست و توطئه های دشمنان در برابر قدرت اتحاد و همدلی مسلمانان بی اثر است.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین زائران اربعین حسینی مسجد نماز جمعه خطبه نماز جمعه کربلا مرز مهران جاماندگان اربعین خادمان حسینی زائران اربعین حسینی اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۲۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) تصریح کرد: با طرف عراقی در حال رایزنی هستیم تا هم امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود و هم اتوبوس‌های عراقی بتوانند برای جابجایی زائران وارد ایران شوند.
 
به گزارش ایرنا؛ «سید مجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در نشست مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری که ظهر امروز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد گفت: مدیریت دولت در برگزاری مراسم اربعین سال گذشته رضایتمندی غیرقابل باوری ایجاد کرد و ما این را ناشی از تفضل حضرت ولی عصر (عج) می‌دانیم.
 
وی افزود: سال گذشته بر مساله گذرنامه و دریافت آن، حمل و نقل، مدیریت گرما و مدیریت زمان اقداماتی انجام دادیم که بحمدالله اقدامات نتیجه‌بخش بود اما معتقدیم ضعف‌هایی نیز وجود دارد و باید در جهت اصلاح آن گام برداریم.
 
معاون وزیر کشور ادامه داد: امسال در خصوص ۴۱ موضوع اربعین برنامه‌ریزی شده است و چهارشنبه همین هفته عازم عراق هستم تا بتوانیم با همکاری طرف عراقی به مشکلات رسیدگی کنیم.
 
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: قرار بود ۲ هزار اتوبوس خریداری شود که هنوز انجام نشده است. امسال به دنبال این هستیم که خودروهای سواری زائران برای اولین بار وارد عراق شود و از طرف دیگر اتوبوس‌های عراقی بتوانند برای کمک به نقل و انتقالات زائران وارد کشور شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی